PDF
SELEJTEZŐ MANŐVERSOROZAT P-21 (2020-2022)

P-21.01 Függőeges 8-as, ½ orsó, ½ orsó

Háton repülésből végrehajt egy ½ orsót a középvonalig, végrehajt egy negatív majd egy pozitív bukfencet, végül egy ½ orsót a középvonaltól kezdve, kilépés háton.

P-21.02 Legyező, két egymásutáni ¼ orsóval

Háton repülésből végrehajt egy ¼ negatív bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajtja a legyezőt és függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt két egymásutáni ¼ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés talpon.

P-21.03 Sarkára állított négyszögletes bukfenc, ½ orsó ½ orsó

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd majd ismét végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet és 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ¼ bukfenccel 45°-os süllyedésbe kezd, ismért végrehajt egy negatív ¼ bukfencet és 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót végül egy pozitív 1/8 bukfenccel kilépés talpon.

P-21.04 9-es figura, két egymásutáni ½ orsóval ellentétes irányban

Talpról végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet és függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt két egymásutáni ellentétes irányú ½ orsót, majd egy negatív ¾ bukfenc után kilépés háton.

P-21.05 Kés repülés egymásutáni ¼ és ½ orsókkal ellentétes irányban és egymásutáni ½ és ¼ orsókkal ellentétes irányban

Háton repülésből végrehajt egy egymásutáni ¼ és ½ orsót ellentétes irányban, végrehajtja a kés repülést majd egy egymásutáni, ellentétes irányú ½ és ¼ orsó után kilépés talpon.

P-21.06 Fél Immelmann, két egymásutáni ½ orsóval

Talpról végrehajt egy negatív ½ bukfencet majd két egymásutáni ½ orsót, kilépés háton.

P-21.07 Golf ladba ½ integrált orsóval

Háton repülésből végrehajt egy negatív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, majd végrehajt egy ¾ bukfencet, aminek a felső 180°-ba integrál egy ½ orsót majd 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet és kilépés talpon.

P-21.08 Cápa uszony két egymásutáni ¼ orsóval

Talpról végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív 3/8 bukfencet és 45°-os süllyedésbe kezd és végrehajt két egymásutáni ¼ orsót majd egy pozitív 1/8 bukfenccel kilépés talpon.

P-21.09 Kettős Immelmann, ½ orsó, 4 egymásutáni 1/8 orsó, ½ orsó

Talpról végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ½ bukfencet, végrehajt 4 egymásutáni 1/8 orsót majd egy pozitív ½ bukfencet, végrehajt egy ½ orsót és kilépés háton

P-21.10 Nyom-nyom-nyom Humpty-Bump

Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ½ bukfencet és függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy negatív ¼ bukfencet és kilépés háton

Opció: Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¾ orsót majd egy negatív ½ bukfencet és függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót és egy negatív ¼ bukfencet és kilépés háton

P.19.11 Orsó kombináció, egymásutáni ½ orsó, orsó, ½ orsó ellentétes irányokban

Háton repülésből végrehajt egymásután egy ½ orsót, egy teljes orsót és egy ½ orsót ellentétes irányokban.

P-21.12 Kalap, ½ orsó, fordított dugóhúzó

Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, majd egy ½ orsót, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, vízszintes repülésbe kezd, majd egy 2,5 pördületű fordított dugóhúzót, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet és kilépés talpon.

Opció: Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, majd egy ¼ orsót, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, vízszintes repülésbe kezd, majd egy 2,5 pördületű fordított dugóhúzót, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet és kilépés talpon.

P-21.13 Z figura orsóval

Talpról végrehajt egy pozitív 3/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy orsót majd egy negatív 3/8 bukfencet, kilépés talpon.

P-21.14 Üstökös figura, két egymásutáni ¼ orsóval ellentétes irányban, ½ orsó

Talpról végrehajt egy negatív 1/8 bukfencet és 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt két egymásutáni ¼ orsót ellentétes irányban, végrehajt egy ¾ bukfencet és 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót és egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés talpon.

P-21.15 Orsó kombináció négy egymásutáni ¼ orsóval

Talpról végrehajt négy egymásutáni ¼ orsót kilépés talpon.

P-21.16 Sarkára állított fél szögletes bukfenc ¼ orsó, ¼ orsó

Végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót és egy ¼ kés bukfencet majd 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót és egy pozitív 1/8 bukfencet, kilépés háton.

P-21.17 Avalanche

Háton repülésből végrehajt egy pozitív bukfencet aminek az alsó középpontjába integrál egy dobott orsót, kilépés háton.