PDF

ELŐDÖNTŐ MANŐVERSOROZAT F-21 (2020-2022)

F-21.01 Golf labda, ¾ orsó, dobott orsó, ¾ orsó

Talpról végrehajt egy 3/8 pozitív bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¾ orsót és egy ¾ kés bukfencet tetején egy dobott orsóval, 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¾ orsót majd egy pozitív 3/8 bukfenccel kilépés talpon.

F-21.02 Fél fordított kubai nyolcas, 3 egymásutáni ¼ orsóval amiből a 3. ellentétesirányú, ¾ orsó

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt 3 egymásutáni ¼ orsót amiből a 3. ellentétes irányú, végrehajt egy 5/8 kés bukfencet és egy ¾ orsót, kilépés háton. NEM LEHET EGYENES A KÉSBUKFENC UTÁN ÉS A ¾ ORSÓ ELŐTT.

F-21.03 Orsókoszorú, 2 ellentétes irányú integrált ½ orsóval

Háton repülésből végrehajt egy orsókoszorút 2 ellentétes irányú integrált ½ orsóval (első ½ orsó a kör közepe felé)

F-21.04 Kalap, 3 egymásutáni ¼ orsóval, ¾ dobott orsó

Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt 3 egymásutáni ¼ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet, vízszintes repülésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd, majd egy ¾ dobott orsót, végül egy pozitív ¼ bukfenccel kilépés talpon.

F-21.05 Húz-Nyom-Nyom Humpty-Bump, ¼ integrált orsó, orsó, 2 egymásutáni ½ orsó ellentétes irányban, ¼ integrált orsó

Talpról végrehajt egy ¼ pozitív bukfencet amibe ¼ orsót integrál, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy orsót és egy negatív ½ bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt 2 egymásutáni ½ orsót ellentétes irányban majd egy negatív ¼ bukfecet amibe ¼ orsót integrál, kilépés háton.

F-21.06 Háromnegyed függőleges 8, ½ integrált orsóval

Háton repülésből végrehajt egy negatív ½ bukfencet és egy teljes bukfencet egy ½ orsót integrál: a fél bukfenc utolsó 45°-ba és a teljes bukfenc első 45°-ba, kilépés háton.

F-21.07 Legyező, egymásutáni ¼ és ½ orsó ellentétes irányban, ¾ orsó

Háton repülésből végrehajt egy pozitív ¾ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¼ és egy ½ orsót ellentétes irányban, végrehajtja a legyezőt, függőleges süllyedésbe kezd és végrehajt egy ¾ orsót majd egy negatív ¾ bukfencet, kilépés talpon.

F-21.08 9-es figura 1 ½ dobott orsóval

Végrehajt egy pozitív ¾ bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd majd végrehajt egy 1 ¼ dobott orsót aztán egy pozitív ¼ bukfencet és kilépés talpon.

F-21.09 Kalap ¾ orsó, orsó, ¼ orsó

Talpról végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet függőleges emelkedésbe kezd végrehajt egy ¾ orsót majd egy ¼ kés bukfencet, vízszintes repülésbe kezd, végrehajt egy orsót majd egy ¼ kés bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés talpon.

F-21.10 Fél négyszögletes bukfenc ½ orsó, egymásutáni ½ orsó, orsó

Talpról végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egymásután ½ és egy teljes orsót ellentétes irányban, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés háton. NEM LEHET EGYENES AZ ELSŐ ½ ORSÓ ÉS ¼ BUKFENC KÖZÖTT

P.19.11 45°-os süllyedés ¼ orsó, egymásutáni dobott orsók ellentétes irányban, ¼ orsó

Háton repülésből végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót, 2 egymásutáni dobott orsót ellentétes irányban, majd egy ¼ orsót, végrehajt egy negatív 1/8 bukfencet, kilépés háton.

F-21.12 Fél 8 szögletű bukfenc, ½ orsó, ½ orsó

Háton repülésből végrehajt egy negatív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót majd egy pozitív 1/8 bukfencet függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd majd végrehajt egy ½ orsót és egy negatív 1/8 bukfencet, kilépés talpon.

F-21.13 Bukfenc két egymásutáni integrált orsóval ellentétes irányban

Talpról végrehajt egy negatív bukfencet amibe két egymásutáni, ellentétes irányú orsót integrál.

F-21.14 Két és fél pördületű dugóhúzó

Talpról végrehajt egy 2 ½ pördületű dugóhúzót, majd egy pozitív ¼ bukfenccel kilépés talpon.

F-21.15 Orsó kombináció, egymásutáni ½ orsó, négy ¼ orsó ellentétes irányban, ½ orsó ellentétes irányban

Talpról végrehajt egymás után egy ½ órsót, négy ¼ orsót ellentétes irányban és ½ orsót ellentétes irányban, kilépés talpon.

F-21.16 Harci forduló, ¾ orsó, ¾ dobott orsó

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¾ orsót, majd egy nyomot 180°-os fordulót, 45°-os süllyedésbe kezd és végrehajt egy ¾ dobott orsót majd egy pozitív 1/8 bukfencet és kilépés talpon.

F-21.17 Fektetett szögletes bukfenc, ¼ orsó, ½ orsó, ½ orsó, ½ orsó, ¼ orsó

Talpról végrehajt egy ¼ orsót középen majd egy nyomott 90°-os fordulót, végrehajt egy ½ orsót majd egy húzott 90°-os fordulót, végrehajt egy ½ orsót majd egy nyomott 90°-os fordulót, végrehajt egy ½ orsót majd húzott 90°-os fordulót, végül középen végehajt egy ¼ orsót, kilépés talpon.