PDF

HALADÓ MANŐVERSOROZAT A-20 (2019-2020)

 

A-20.01 Függőleges 8-as

Háton repülésből végrehajt egy negatív bukfencet majd egy pozitív bukfencet, kilépés talpon.

A-20.02 Legyező forduló két egymásutáni ¼ orsóval

Háton repülésből végrehajt egy ¼ negatív bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajtja a legyező fordulót, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt két egymásutáni ¼ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés talpon.

A-20.03 Sarkára állított fél szögletes bukfenc

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ 45°-os süllyedésbe kezd majd végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet és kilépés talpon. 

A-20.04 9-es figura

Talpról végrehajt pozitív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy negatív ¾ bukfencet, kilépés háton.

A-20.05 Kés repülés ¼ orsó, ¼ orsó

Háton repülésből végrehajt egy ¼ orsót majd a késrepülést végül egy ¼ orsót és kilépés talpon.

A-20.06 Leborítás ½ orsóval

Talpról végrehajt egy negatív ½ bukfencet majd egy ½ orsót kilépés talpon.

A-20.07 Golf labda

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd végrehajt egy pozitív ¾ bukfencet 45°-os süllyedésbe kezd majd végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, kilépés talpon.

A-20.08 Cápa uszony ½ orsóval

Talpról végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet és függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív 3/8 bukfencet 45°-os süllyedésbe kezd végrehajt egy ½ orsót majd egy pozitív ¼ bukfencet és kilépés talpon.

A-20.09 Kettős immelmann, ½ orsó ½ orsó, ½ orsó

Talpról végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ½ bukfencet, középen végrehajt egy ½ orsót majd egy pozitív ½ bukfencet, végrehajt egy ½ orsót és kilépés háton.

 

A-20.10 Nyom-nyom-nyom Humpty-Bump ½ orsóval (Opció: ¾ orsó, ¼ orsó)

Háton repülésből végrehajt egy ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót majd egy negatív ½ bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy negatív ¼ bukfencet és kilépés háton.

Opció: Háton repülésből végrehajt egy ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy ¾ orsót majd egy negatív ½ bukfencet, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy ¼ orsót majd egy negatív ¼ bukfencet és kilépés háton.

P.19.11 Orsó

Háton repülésből végrehajt egy orsót, kilépés háton

A-20.12 Kalap két pördületű dugóhúzóval

Háton repülésből végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, függőleges emelkedésbe kezd, végrehajt egy negatív ¼ bukfencet, vízszintes repülésbe kezd és végrehajt egy két pördületű dugóhúzót, függőleges süllyedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, kilépés talpon.

A-20.13 Z figura

Talpról végrehajt egy pozitív 3/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy negatív 3/8 bukfencet, kilépés talpon.

A-20.14 Üstökös figura ½ orsóval

Talpról végrehajt egy negatív 1/8 bukfencet 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¾ bukfencet, 45°-os süllyedésbe kezd, végrehajt egy ½ orsót és egy pozitív 1/8 bukfencet, kilépés talpon.

A-20.15 Orsó kombináció két egymásutáni ½ orsóval

Talpról végrehajt két egymásutáni ½ orsót, kilépés talpon.

A-20.16 Fél szögletes bukfenc a sarkára állítva

Talpról végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív ¼ bukfencet, 45°-os emelkedésbe kezd, végrehajt egy pozitív 1/8 bukfencet és kilépés háton.

A-20.17 Avalanche

Háton repülésből végrehajt egy pozitív bukfencet aminek az alsó közepében végrehajt egy dobott orsót, kilépés háton.